Home Planters Mish në tavë me perime. Kjo recetë është shumë e s

Mish në tavë me perime. Kjo recetë është shumë e s

by Garden

Mish në tavë me perime.
Kjo recetë është shumë e shijshme dhe e shëndetshme pasi që përmban proteina dhe po thuajse të gjitha vitaminat e nevojshme gjatë ditës.
.
Mishi i kuq është i shëndetshëm edhe pse disa opinione thonë të kundërtën(në rastet kur konsumohet pa rregull). Mirëpo mishi i kuq preferohet të hahet më së shumti 1 herë në javë dhe nëse tejkalohet ajo dozë atëherë konsumimi i tij nuk do të jetë i shëndetshëm (ku edhe bie dakord me ato opinione). Mishi i kuq na përmbush vlerat ushqyese ditore me proteina dhe minerale si hekur, magnezium dhe kalcium.
.
Përbërja :
.
• Mish i kuq ;
.
• Perime të llojllojshme ( këtu keni mundësinë të bëheni kreativ, të zgjidhni perime të ndryshme dhe ato që ju preferoni më shumë)
.
Pregatitja :
.
Së pari e fërgoni mishin me kripë dhe piper për shumë pak. E ndani në formë kubike dhe e shtoni në tavë. Pastaj shtoni pak verë të kuqe, ujë dhe të gjitha perimet e copëtuara imët. I shtoni kripë, piper të si dhe të kuq dhe e fusni në furrë derisa të zihen perimet.
.
.
.
.
.

#vegetables #food #healthyfood #vegan #vegetarian #foodporn #healthy #fruits #foodie #instafood #organic #veggies #fruit #yummy #foodphotography #delicious #healthylifestyle #dinner #gardening #fresh #veganfood #lunch #cooking #plantbased #foodstagram #garden #salad #foodblogger #homemade #bhfypSource

Related Posts

Leave a Comment